GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Főoldal » GYIK

Mit jelent a moduláris felépítés?

Minden vállalkozásnak más és más weboldal funkciókra van szüksége, ezért nálunk ezeket a funkciókat vállalkozásod profiljához alakítva válogathatod össze kínálatunkból.

Hogyan tudok megrendelni egy WebMindenkinek weboldalt?

Csomagjaink közül válaszd ki vállalkozásod számára a legmegfelelőbb funkciókat tartalmazó összeállítást, majd kattints az ”Érdekel” gombra. A felugró ablakban töltsd ki adataidat, majd kattints az ”Elküldés” gombra. Ezt követően hamarosan telefonon felveszi veled a kapcsolatot ügyintézőnk, akinek minden további kérdésedet is felteheted a megrendelésed véglegesítése előtt. A telefonos megbeszélést egy részletes egyeztetés követi egy személyes találkozó során.

Nem találtam meg minden funkciót amire szüksége lenne vállalkozásomnak. Így is adhatok le rendelést?

Amennyiben nem találtad meg funkciókínálatunkban a számodra tökéletesen megfelelő összeállítást, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlatunkért. Hiszen mi mindig szívesen fejlesztünk egyedi funkciókat, de akár teljesen egyedi weboldal elképzelések megvalósításában is partnerek vagyunk.

Egyedi megjelenést, dizájnt szeretnék saját weboldalamnak. Lehetséges ez a különböző csomagokban?

Ez egy teljesen jogos kérés, és elvárás megrendelőinktől. Főleg, ha vállalkozásodnak már van saját kialakult arculata, esetleg már megálmodtad és kész ötleteid, elképzeléseid vannak. Csomagunk megvásárlásával előre elkészített weboldal sablonok közül válogathatsz. Mindemellett bármilyen egyedi megjelenést szívesen valósítunk meg. Egyedi elképzelésekkel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen segítünk valóra váltani álmaid weboldalát.

Menny idő alatt készül el egy weboldal?

Egy weboldal elkészítésének ideje természetesen megrendeléseként változó, de a modulokból összeállított weboldalak akár néhány hét alatt is elkészülhetnek.

Van rá lehetőségem, hogy a későbbiek során további funkciókkal bővítsem a weboldalamat?

Weboldalaink úgy kerülnek lefejlesztésre, hogy azok bármikor további tartalommal, funkciókkal bővíthetők. Tehát csomagjainkban rendelt weboldalak később bármikor tovább bővíthetők, fejleszthetők. Így a vállalkozásod növekedésével weboldalad is lépést tud majd tartani.

Mit tartalmaz a garancia?

A garancia a weboldal esetleges hibáinak 12 hónapon át való javítását tartalmazza. A digitális eszközök változásával előfordulhat, hogy valamelyik funkció módosításra szorul, vagy egyszerűen csak egy apróbb hiba elkerülte a figyelmünket. Ezekben az esetekben vállaljuk minden általunk fejlesztett weboldalra az 1 éves garanciát, hogy hosszú távon is maximális elégedettséget biztosíthassunk ügyfeleink, és azok felhasználói számára. A garancia minden csomagunk esetén 12 hónap.

Mit tartalmaz a támogatás?

Ha bármilyen kérdésed merül fel, esetleg további segítségre lenne szükséged weboldalaaddal kapcsolatban, mi telefonon és e-mailben is állunk rendelkezésedre. Tehát a későbbiekben is segítünk megoldani az esetleges problémákat, megválaszolni kérdéseidet, hogy biztos minden érthető, és könnyen kezelhető legyen a továbbiakban is. A támogatás időtartama a választott csomagtól függően 1-12 hónap.

Ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez kérlek, töltsd ki az alábbi adatokat.

  

Az ajánlatkérés kötelezettséggel nem jár. Az elküldés gomb megnyomását követően megkeresünk a megadott elérhetőségeken, hogy egyeztessük a részleteket.

IOS minta alkalmazások

Az Apple nem teszi lehetővé, hogy az App Store-ba minta alkalmazásokat töltsenek fel a fejlesztők. Emiatt a bemutató alkalmazásainkat az Apple TestFlight alkalmazáson keresztül tudod kipróbálni.

Ennek a programnak a segítségével teszt, más néven beta alkalmazásokat telepíthetnek a felhasználók IOS eszközeikre.

A telepítés a következőkeppen zajlik:
  1. Telepítsd fel a TestFlight alkalmazást az App Store-ból.
    TestFlight telepítése
  2. Kattints az alábbi gombra IOS eszközödön, amelynek segítségével meghívást kapsz a teszt alkalmazásunk letöltéséhez.
    Meghívó megnyitása
  3. A megjelenő oldalon kattints a START TESTING gombra.
  4. Ezután egyszerűen a TELEPÍTÉS gombra kattintva telepítheted a minta alkalmazásunkat IOS eszközödre.