Csomagok

Egyedileg összeállítható modulok, megfizethető árak? Ez a WebMindenkinek!

Főoldal » Csomagok
Állítsd össze saját csomagodat a választható funkciók segítségével, és mi megvalósítjuk neked.
Vállalkozásod még nem rendelkezik saját honlappal? Esetleg a meglévő weboldalad már elavult, és nem elég trendi? Akkor itt az ideje ezen változtatnod! A WebMindenkinek megfizethető megoldást kínál már egyéni- és kisvállalkozók számára is.
Legyen neked is egyszerűen kezelhető, modern, kereső- és mobilbarát weboldalad, ami akár a szolgáltatásod vagy terméked értékesítésére is alkalmas.

Választható csomagok


START CSOMAG

Statikus applikáció 3 választható modullal
Leggyorsabb, legegyszerű, és egyben legolcsóbb alkalmazás megoldás vállalkozásod számára egy statikus applikáció.
A statikus alkalmazás egyik nagy előnye, hogy minden adatot (szöveg, kép) maga a programkód tartalmaz, így nincs szükség tárhely kialakítására, tehát nincs további fenntartási költsége (kivéve az alkalmazás áruház díjszabását). Hátránya, hogy az adatok kizárólag az alkalmazás frissítésével módosíthatok.

MINI CSOMAG

Dinamikus applikáció 5 választható modullal
Szeretnéd, ha alkalmazásod naprakész lenne, de nincs szükséged szerteágazó funkciókra? Akkor ez lesz a te csomagod! Válassz ki 5 tetszőleges modult, és egy igazán könnyű adminisztrációs felületen akár te magad is bárhol, bármikor frissítheted a saját alkalmazásod tartalmát. És ami hihetetlen, hogy akár már a mini csomagban is elérhető egy webshop kialakítása.

MÉDIUM CSOMAG

Dinamikus applikáció 7 választható modullal
Ha nincs szükséged minden modulra, de szeretnéd a tartalmadat jobban szegmentálni, akkor számodra a médium csomagunk az idelás. Ebben a csomagban az általad kiválasztott 7 egyedi funkció mellé 6 havi ügyféltámogatás is tartozik. Így bármilyen kérdésed merül fel, mi továbbra is segítünk.

MAXI CSOMAG

Dinamikus applikáció az összes modullal
Ennél a csomagnál nincsenek kompromisszumok, se megalkuvások. Legnagyobb csomagunk tartalmazza kínálatunk összes elérhető modulját és funkcióját, hogy semmiről se keljen lemondanod. Így egy funkciókban gazdag, naprakész és interaktív alkalmazás büszke tulajdonosa lehetsz. Saját alkalmazásodban minden funkció elérhető lesz, minden felületen (IOS, Android és Windows Store).

EGYEDI CSOMAG

Egyedi elképzelésekhez, egyedi funkciókkal
Minden vállalkozás más, és más ezért könnyen elképzelhető, hogy nem találtad meg azokat a funkciókat, amiket kerestél. De az is lehet, hogy másként képzelted el a saját alkalmazásod felépítését. Ez azt jelenti, hogy van már saját ötleted, elképzelésed, aminek mi mindig nagyon örülőnk, és szívesen segítünk neked a megvalósításában. Legyen szó akár egy asztalfoglalásról, méret- vagy színválasztóról, további kategóriákról, vagy egy időpont foglalásról, de akár egy teljes egészében eltérő ötletről, mi örömmel megvalósítjuk.

Csomagok tartalma


Termékek vagy szolgáltatások

A vállalkozásod termékeinek és/vagy szolgáltatásainak megjelenítése kategóriánkként saját alkalmazásodban. Minden termék/szolgáltatás oldalához tartozik a címe mellett egy rövid és egy hosszabb leírás, illetve ár. Természetesen lehetőséged van minden termék/szolgáltatás mellé 4 db kép csatolására, mely illusztrálja az ügyfeleid számára az általad értékesített árut.

Kép diavetítés

A főoldali diasor egy egyedi képgaléria, ami képekben mutatja be vállalkozásod. Ide érdemes a legszebb, legcsábítóbb képeket feltölteni, amik leginkább vonzzák az érdeklődőket, mivel ezek a képek az alkalmazás főoldalának fejlécében jelennek meg. Tehát előszőr ezzel találkozik a felhasználó, amikor megnyitja alkalmazásodat.

Kapcsolat

Vállalkozásod elérhetőségeinek megjelenítése térkép funkcióval saját alkalmazásodban. Ügyfeleid itt mindig megtalálják a pontos címed, telefonszámod, és email elérhetőségedet is. Sőt, akár rögtön üzenetet is küldhetnek neked. Lehetőséged van pontos címednek térképen való megjelenítésére, így könnyedén bejelölheted hova kell ügyfeleidnek elbarangolni.

Megosztás

A közösségi média fontossága ma már nem kérdés. Az alkalmazás tartalmának közösségi oldalakon való megosztása alapfunkció. Legyen szó akár egy eseményről, hírről, vagy akár csak egy termékedről/szolgáltatásodról, a megosztás szerepét nem szabad elhanyagolni.

Sötét és világos mód

Egyre több appban lehet váltani a sötét (Dark Mode) és világos mód (Light Mode) között, ami nem véletlen. Mostanában újra divat lett a fekete háttér és fehér szöveg, ez ugyanis nem csak a szemet kíméli, de a sötét háttéren termékeid jobban felhívják magukra a figyelmet.

Választható színséma

Minden vállalkozás számára fontos egy egyedi, saját arculat kialakítása, ami minden felületen egységesen jelenik meg. Az AppMindenkinek természetesen erre is gondolt. Egyedi színeid természetesen alkalmazásinkban is visszaköszönnek. Könnyedén beállítható a vállalkozásod arculatának színei, amihez az alkalmazás színsémája is igazodni fog.

Feltöltés az alkalmazás áruházakba

A frissen elkészült alkalmazásod publikálása Android, IOS és Windows áruházban.
A különböző alkalmazás áruházak, angolul „appstore-ok” különböző elvárásokat támasztanak az alkalmazásk felé, mindezt különböző költségek mellett. De mindehhez neked nem kell értened! Szolgáltatásunk része, hogy végigvezetjük az alkalmazásod megjelenését az összes alkalmazás áruházban.

Segítségnyújtás a Tárhely kialakításában

Akár van már tárhelyed, akár nincs, mi segítünk az alkalmazásod tárhelyének kialakításában, amennyiben szükséged van rá.
Statikus alkalmazás esetén minden képet és információt közvetlen az alkalmazás tartalmaz. Így a statikus alkalmazás előnye, hogy nincs szükséged tárhelyre, ahol ezeket az adatokat tárolhatod. Hátránya, hogy bármilyen adat módosítása csak az alkalmazás frissítésével érhető el, ezért a statikus alkalmazáshoz nem tartozik adminisztrációs felület.
A dinamikus alkalmazásoknak - melyekhez tartozik egyedi adminisztrációs felület – viszont már van tárhely igényük. A menedzselt tartalom dinamikusan változik, ahogy a módosítod a számodra összeállított egyedi adminisztrációs felületen. Ehhez szükséges egy tárhely, ahol mindezek az adatok tárolásra kerülnek, és ahonnan az alkalmazásod behívja ezeket az adatkat. Amennyiben már van weboldaladat, vélhetően tárhelyed is van. Ez esetben nincs szükséged újabb tárhely kialakítására, használhatjuk a már meglévő tárhelyedet is. Ha még nincs weboldalad, és szükséged van egy tárhelyre az alkalmazásodhoz, úgy abban az esetben mi ebben is segítünk neked.

Adminisztrációs felület

Menedzseld tartamadat könnyedén, hogy mindig naprakész legyen az alkalmazásod.
A dinamikus alkalmazások legnagyobb előnye, hogy egyszerűen módosítható, és bővíthető minden tartalom.
Adminisztrációs felületünkön megoszthatsz híreket, eseményeket, feltölthetsz termékeket/szolgáltatásokat, blogbejegyzéseket írhatsz, üzeneteket fogadhatsz ügyfeleidtől, és még push üzeneteket is küldhetsz.

Push üzenetek

Egy applikációval könnyedén küldhetsz értesítést mindenkinek, aki letöltötte az alkalmazásodat, és abban is biztos lehetsz, hogy majdnem mindenki el is olvassa az üzenetedet.
A folyamatos kapcsolat a push üzenetek révén egy új kommunikációs csatornát nyit a vásárlók felé. A Push üzenetek növelik a felhasználói élményt, az elköteleződést.

Támogatás

Ügyfél támogatás szakértő csapatunk segítségével! Kérdésed merül fel? Segítségre van szükséged? Fordulj hozzánk továbbra is bizalommal. Az általad választott csomagnak megfelelően 1-12 hónap támogatást biztosítunk ügyfeleink számára e-mailen és telefonon keresztül, hogy biztos minden érthető, és könnyen kezelhető legyen a továbbiakban is.

Garancia

Minden applikációnkhoz 12 hónap garancia tartozik, minden csomag megvásárlása esetén. A garancia az applikáció esetleges hibáinak 12 hónapon át való javítását tartalmazza.
A digitális eszközök változásával előfordulhat, hogy valamelyik funkció módosításra szorul, vagy egyszerűen csak egy apróbb hiba elkerülte a figyelmünket. Ezekben az esetekben vállaljuk minden általunk fejlesztett applikációra az 1 éves garanciát, hogy hosszú távon is maximális elégedettséget biztosíthassunk ügyfeleink, és azok felhasználói számára.

Választható modul

Egy alkalmazás szerteágazó funkciókkal rendelkezhet. Válaszd ki a vállalkozásod számára legmegfelelőbb funkciókat.
Nem találtad meg kínálatunkban azt a funkció kínálatot, amire gondoltál, ami leginkább lefedné vállalkozásodat? Nem aggódj, hiszen a funkcióink könnyen átalakíthatók, módosíthatok. Mindemellett teljesen egyedi élképzeléseidet is képesek vagyunk valóra váltani. Állítsd össze a számodra legmegfelelőbb csomagot, vagy kérj egyedi ajánlatot. Az ajánlatkérés minden esetben ingyenes!
Nálunk az egyes funkciók elérhetőek csomagokban, illetve külön modulonként is.

Választható modulok


Hírek

Alkalmazásodban könnyedén megoszthatod a legújabb szakmai híreket, információkat ügyfeleiddel akár fotóval is.

Események

Kiállítás, rendezvény, workshop, vásár és minden más program, esemény, amiről ügyfeleidnek mindenképp érdemes tudnia. Mindezt könnyedén megoszthatod felhasználóiddal az új alkalmazásodban.

Vélemények

A pozitív visszajelzés minden vállalkozás számára fontos. Az elégedett ügyfelek bizalmat keltenek másokban is.

Partnerek

A partnercégek megjelenítése növelheti a vállalkozás reputációját, pozitív megítélését. Ha tényleg minőséget képvisel vállalkozásod, akkor a partnercégek a legtöbb esetben örömmel fogják venni a megkeresést, hiszen a linkelés nekik is érdekük.

Információk

A legalapvetőbb kérdések, amik bármelyik ügyfeledben felmerülhetnek, megérnek pár mondatot. A „Gyakran ismételt kérdések” modul erre ad lehetőséget.
A GYIK, angol nevén FAQ, csökkenti az ügyfélszolgálatra nehezedő terheket azzal, hogy a tipikus vevői kérdésekre válaszol. Segíthet a bizalom építésében, amennyiben megfelelően közvetíti a szakértelmedet. A kreatív válaszokkal lenyűgözheted a leendő ügyfeleidet. Proaktív módon megelőzheted a fogyasztói panaszokat és a negatív visszajelzéseket.

Média (kép- és videogaléria)

Egy kép többet ér ezer szónál, hát még egy videó! Ezek segítségével könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban tudod az információt eljuttatni az ügyfeleidhez.
Nálunk mindez pofon egyszerű! Admin felületünkön könnyedén tölthetsz fel képeket és videókat automatikus méretezéssel. Így az applikációd biztosan nem esik szét a különböző méretű képektől.

Üzenetek

Adminisztrációs felületünk egyik legnagyobb előnye, hogy tudsz rajta üzenetet fogadni. Így ügyfeleiddel közvetlen kapcsolat kiépítésére is alkalmas.
Mindemellett automatikus válaszüzenetek kiküldése is alkalmas. Ezek beállítása egyedi igények szerint egyedi szövegezéssel történik. Modulokból felépülő applikációink lehetővé teszik, hogy mindezek igény szerint később is beépíthetők a nálunk megrendelt alkalmazásokba.

Hozzászólások

A felhasználói visszajelzésekre napjainkban kötelező odafigyelni. A pozitív felhasználói hozzászólások építik a legnagyobb bizalmat terméked vagy szolgáltatásod felé.

Blog

Mutasd meg vállalkozásod igazi személyiségét! Növeld ügyfeleid bizalmát néhány új, és hasznos tartalommal, szakmai tanáccsal. A folyamatos bloggolás és a friss tartalom növeli az ügyfeleid bizalmát. Elengedhetetlen az üzleti promócióban a közösségi média szerepe.

Rendelés kezelés

Legyen alkalmazásod a saját áruházad. Rendelés kezelés modulunk segítségével termékeidet vagy szolgáltatásaidat könnyedén megrendelhetik felhasználóid.

Jogosultság kezelés

Adminisztrációs felületünkön könnyedén be tudod állítani ki kezelheti alkalmazásod tartalmát, pár kattintással ezután felhasználóbarát felületen állíthatod be jogosultságaikat.

Ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez kérlek, töltsd ki az alábbi adatokat.

  

Az ajánlatkérés kötelezettséggel nem jár. Az elküldés gomb megnyomását követően megkeresünk a megadott elérhetőségeken, hogy egyeztessük a részleteket.

IOS minta alkalmazások

Az Apple nem teszi lehetővé, hogy az App Store-ba minta alkalmazásokat töltsenek fel a fejlesztők. Emiatt a bemutató alkalmazásainkat az Apple TestFlight alkalmazáson keresztül tudod kipróbálni.

Ennek a programnak a segítségével teszt, más néven beta alkalmazásokat telepíthetnek a felhasználók IOS eszközeikre.

A telepítés a következőkeppen zajlik:
  1. Telepítsd fel a TestFlight alkalmazást az App Store-ból.
    TestFlight telepítése
  2. Kattints az alábbi gombra IOS eszközödön, amelynek segítségével meghívást kapsz a teszt alkalmazásunk letöltéséhez.
    Meghívó megnyitása
  3. A megjelenő oldalon kattints a START TESTING gombra.
  4. Ezután egyszerűen a TELEPÍTÉS gombra kattintva telepítheted a minta alkalmazásunkat IOS eszközödre.